Εκτύπωση E-mail
25.10.07

Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα
Τηλ: 2610-310478, 2610-312652, fax: 2610-310478, 2610-312652
Ηλεκτρ. Δ/νση:
www. emdydas-de.gr
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

                                     

 Πάτρα     19-10-2007

 Αρ.Πρωτ.  115

                                                              ΠΡΟΣ:   Γενικό Γραμματέα Π.Δ.Ε.

                                       

                                                                                 ΚΟΙΝ: Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.

     ΘΕΜΑ:  Συντονισμός για έργα-μελέτες πυρόπληκτων περιοχών.

 

     Στις 17-10-2007 αντιπροσωπεία των Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. και της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ./Δ.Ε. επισκέφτηκε πυρόπληκτες περιοχές του Ν.Ηλείας και είχε συναντήσεις με αιρετούς εκπροσώπους και υπηρεσιακούς παράγοντες της Νομαρχίας Ηλείας και των Δήμων Ζαχάρως και Αρχαίας Ολυμπίας.

   Κατά την περιοδεία, εκτός από την για μια άλλη φορά διαπίστωση του μεγέθους της καταστροφής, αναδείχθηκαν και προβλήματα συντονισμού των φορέων, ιεραρχήσεων απαιτούμενων ενεργειών και της συνακόλουθης χρηματοδότησης.

   Η Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ./Δ.Ε. σας έχει επανειλημμένα τονίσει την ετοιμότητα και διάθεση των Μηχανικών Δ.Υ. να συμβάλουν στην κατεύθυνση υλοποίησης των απαραίτητων έργων και ταυτόχρονα έχουμε τονίσει την αναγκαιότητα οργανωμένης αξιοποίησης του επιστημονικού δυναμικού (μέσω της υπηρεσιακής δομής και ιεραρχίας) και όχι αποσπασματικών ενεργειών.

    Εκτιμώντας ότι αυτά τα θέματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά, παρακαλούμε για τον άμεσο ορισμό συνάντησης με το Δ.Σ. του συλλόγου μας. Υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμεί  αίτημα για συνάντηση που διατυπώσαμε με το 110/26-9-2007 έγγραφό μας.

  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΥΡΟΥΝΗΣ

 

Τελευταία ανανέωση ( 25.10.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >