Εκτύπωση E-mail
25.10.07

Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα
Τηλ: 2610-310478, 2610-312652, fax: 2610-310478, 2610-312652
Ηλεκτρ. Δ/νση:
www. emdydas-de.gr
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Στις 24-10-2007, κλιμάκιο του Δ.Σ. της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ./Δ.Ε., αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Κώστα Δροσόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Ανδρέα Σουρούνη και το μέλος του Δ.Σ. Ανδρέα Καράμπελα, επισκέφτηκε τη Ζάκυνθο για να συμμετέχει σε συγκέντρωση των Μηχανικών Δ.Υ. του νομού.

    Το κλιμάκιο του Δ.Σ. ενημέρωσε αναλυτικά τους συναδέλφους για τα θετικά αποτελέσματα των κινητοποιήσεών μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για τις υπάρχουσες εκκρεμότητες και για τις διεκδικήσεις των Μηχανικών Δ.Υ.  Ιδιαίτερα συζητήθηκαν τα θέματα των οδοιπορικών, του ασφαλιστικού, της νομικής κάλυψης, της επιμόρφωσης και της απαραίτητης αναβάθμισης των Δημοσίων Τεχνικών Υπηρεσιών.

    Οι Μηχανικοί Δ.Υ. του Ν.Ζακύνθου αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα στα θέματα της οργάνωσης και των υποδομών των Υπηρεσιών καθώς και  της εξυπηρέτησης από το Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. Επίσης υπάρχουν κρούσματα αυταρχικής αντιμετώπισης από πολιτικούς Προϊσταμένους.

    Τα μέλη του Δ.Σ. απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις των παρευρισκομένων και κατέγραψαν τα τοπικά αιτήματα. Τέλος τονίστηκε ότι η στενότερη επαφή των συναδέλφων με το Δ.Σ. και η αγωνιστική κατεύθυνση είναι ικανές  να ανοίγουν δρόμους θετικών διεκδικήσεων και επιτυχιών.

Τελευταία ανανέωση ( 25.10.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >