Εκτύπωση E-mail
11.09.07

Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα
Τηλ: 2610-310478, 2610-312652, fax: 2610-310478, 2610-312652
Ηλεκτρ. Δ/νση:
www. emdydas-de.gr
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

                                     

 Πάτρα     11-9-2007

 Αρ.Πρωτ.  109

   

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΗΛΕΙΑΣ

     Το Δ.Σ. της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ./Δ.Ε. με πρόσφατη ανακοίνωσή του έχει εκφράσει  την οδύνη και την αγανάκτηση όλων των Μηχανικών Δ.Υ. της Δυτικής Ελλάδας για το τεράστιο κύμα πυρκαγιών που κατέκαψε ανθρώπους, δάση, σπίτια, καλλιέργειες σε μεγάλο τμήμα της χώρας (ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο). Ταυτόχρονα έχει καλέσει  τους Μηχανικούς Δ.Υ. να κάνουν το  καλύτερο δυνατόν, από τεχνική άποψη, στους τομείς της καταγραφής των ζημιών και της υλοποίησης έργων προστασίας και αποκατάστασης καθώς επίσης να εκφράσουν  με κάθε τρόπο την οικονομική και ηθική συμπαράσταση σε αυτούς που έπεσαν θύματα της τεράστιας καταστροφής.

     Στα πλαίσια των παραπάνω θέσεων το Δ.Σ. της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ./Δ.Ε.  σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αποφάσισαν την οικονομική ενίσχυση ενός πυρόπληκτου Δήμου του Ν.Ηλείας.

   Στις 10/9/2007 αντιπροσωπεία των Δ.Σ. επισκέφτηκε το Δήμο Πηνείας και είχε ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής  και με Μηχανικούς του Δήμου. Στη συνάντηση διατυπώθηκε η πρότασή μας για οικονομική ενίσχυση  του Δήμου Πηνείας με αγορά πάγιου ηλεκτομηχανολογικού εξοπλισμού (π.χ. αντλητικό συγκρότημα, ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος) για εξυπηρέτηση αναγκών του Δήμου και των δημοτικών Διαμερισμάτων. Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τους εκπροσώπους του Δήμου Πηνείας που μας ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία μας.

    Καλούμε όλους τους συναδέλφους  να  καταθέσουν στα μέλη του Δ.Σ. την οικονομική συνεισφορά τους έτσι ώστε να υλοποιηθεί η πρωτοβουλία μας.

      

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΥΡΟΥΝΗΣ

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 11.09.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >