Εκτύπωση E-mail
20.06.07

             

Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα
Τηλ: 2610-310478, 2610-312652, fax: 2610-310478, 2610-312652
Ηλεκτρ. Δ/νση:
www. emdydas-de.gr
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

                                     

 Πάτρα     20-6-2007

 Αρ.Πρωτ. 79

           

                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Στις 20-6-2007 έγινε μετάβαση, στην Αθήνα με λεωφορείο, Μηχανικών του Τ.Α.Σ. Πάτρας και αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ./Δ.Ε. για να συναντήσουν εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.

     Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Γ.Γ. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κ. Κατσιγιάννη στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος της Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. (εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία μας) και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. («έκτακτος προσκεκλημένος» του κ. Κατσιγιάννη), έγινε αναφορά στα βασικά προβλήματα που απασχολούν τους Μηχανικούς του Τ.Α.Σ. Πάτρας μετά την κατάργηση στην πράξη (εδώ και 7 μήνες) των Περιφερειακών Τ.Α.Σ. Αιγίου, Άμφισσας, Πύργου και Βαρθολομιού. Συγκεκριμένα ετέθησαν το ζήτημα της  υπερσυγκέντρωσης που είναι αναντίστοιχη με τις υπηρεσιακές ανάγκες, το έντονο κοινωνικό πρόβλημα με δεκάδες συναδέλφους που καθημερινά μετακινούνται στην Πάτρα από το Αίγιο, το  Νομό Ηλείας και το Νομό Φωκίδας και η μη πληρωμή εκτός έδρας αποζημιώσεων από τον Αύγουστο του 2006 και μετά.  

     Ο Γ.Γ. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., διαπνεόμενος από πνεύμα αποφυγής διαλόγου με την αντιπροσωπεία μας, τόνισε ότι δρομολογούνται διαδικασίες αποσπάσεων των υπαλλήλων χωρίς όμως να δεσμευθεί χρονικά. Επίσης ανέφερε ότι θα γίνουν προσπάθειες πληρωμής εκτός  έδρας αποζημιώσεων από πιστώσεις της Υ.Α.Σ.

     Με δεδομένο την ύπαρξη μεν υποσχέσεων (που έχουν δοθεί και στο παρελθόν) χωρίς όμως χρονικές δεσμεύσεις, εκφράζοντας την απαίτηση των Μηχανικών του Τ.Α.Σ. Πάτρας που μετέβησαν στην Αθήνα, καλούμε την Πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. να ικανοποιήσει άμεσα τα αυτονόητα αιτήματά μας και την Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. να κάνει κάθε απαραίτητη ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση (σύμφωνα με τις θέσεις της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ./Δ.Ε. και του υπομνήματος των εργαζομένων στο Τ.Α.Σ. Πάτρας).

      

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΥΡΟΥΝΗΣ

     

Τελευταία ανανέωση ( 01.07.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >