Κίνημα Παιδείας PDF Εκτύπωση E-mail
21.03.07

Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα
Τηλ: 2610-310478, 2610-312652, fax: 2610-310478, 2610-312652
Ηλεκτρ. Δ/νση: www. emdydas-de.gr
e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

  Πάτρα 20 - 3 - 2007 

    Αρ. Πρωτ.38

                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Το Δ.Σ. της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ./Δ.Ε., συνδικαλιστικό όργανο των Μηχανικών Δημοσίων υπαλλήλων της Δυτικής Ελλάδας:

   Εκφράζει, για μια ακόμα φορά, τη συμπαράστασή του στο κίνημα για την προάσπιση και βελτίωση της Δημόσιας Παιδείας που έχει απλωθεί στα Πανεπιστήμια της χώρας. Οι φοιτητές, οι καθηγητές, όλοι οι εργαζόμενοι θέλουμε τα Πανεπιστήμια χώρο ελεύθερης διακίνησης επιστημονικών και κοινωνικών ιδεών και όχι χώρο δράσης επιχειρηματικών και αντιδραστικών συμφερόντων. Ο πρόσφατος νόμος-πλαίσιο δεν πρέπει να εφαρμοσθεί.

   Καταδικάζει την  κυβερνητική ενθάρρυνση στην  αστυνομική βία με συλλήψεις και ξυλοδαρμούς αθώων διαδηλωτών και χρήση ισχυρότατων τοξικών αερίων (μικρό δείγμα ένιωσαν και οι Πατρινοί την Κυριακή 18/3/2007), στη δικαστική αυθαιρεσία,  στο στήσιμο προβοκατόρικων μηχανισμών κ.λ.π.

  Καταγγέλλει τους ακριβοπληρωμένους εκπροσώπους Μ.Μ.Ε. που, δρώντας σε διατεταγμένη υπηρεσία, συκοφαντούν με το χειρότερο τρόπο το κίνημα Παιδείας που εδώ και 10 μήνες απλώνεται στη χώρα μας.

  Καλεί τους Μηχανικούς Δ.Υ. να συνεχίζουν να παίρνουν μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις– διαδηλώσεις του κινήματος Παιδείας και να συμμετέχουν στην 3ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική στάση εργασίας (12-3 μ.μ. ) την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2007 .

        ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΤΑΓΗ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΥΡΟΥΝΗΣ

      

       

    Κοινοποίηση

  1. Μ.Μ.Ε.

  2. Μέλη μας

  3. Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 10.04.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >