Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Administrator   
10.12.15


Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.

Δυτικής Ελλάδας

ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  URL: www.emdydas-de.gr


ΕΠΕΙΓΟΝ

 Πάτρα, 8-12-2015

Αρ. Πρωτ. 16


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συμμετοχή στην 24ωρη Απεργία των υπαλλήλων στις Περιφέρειες την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015. 

Το Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ/ΔΕ στη συνεδρίαση της 8-12-2015, στα πλαίσια της ενιαίας δράσης με τους Συλλόγους Υπαλλήλων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στα κοινά ζητήματα, ιδιαίτερα ασφαλιστικά, μισθολογικά, εκπαιδευτικά, υγεία κ.λ.π., ομόφωνα αποφάσισε να συμμετέχει στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί από την Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. - Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας για την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.

Η εμμονή των προηγούμενων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. και της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μας χαρακτηρίζουν ως μη κρατικούς υπαλλήλους στο πλαίσιο της δήθεν οικονομικής και διοικητικής αυτοτέλειας των Περιφερειών, ανοίγει το δρόμο για δυσάρεστες καταστάσεις, για προσπάθεια μετατροπής μας σε μηνιαίους επαίτες του αυτονόητου που είναι το δικαίωμα αμοιβής για την εργασία μας. Οι συνάδελφοί μας που βιώνουν την κατάσταση αυτή στους Δήμους, έχουν έρθει ήδη, αντιμέτωποι με τεράστια προβλήματα.

Κατόπιν αυτού καλούμε τα μέλη μας, που εργάζονται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, να συμμετέχουν στην απεργία της 11ης Δεκεμβρίου και στην πανελλαδική απεργιακή συγκέντρωση στις 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, για τη διασφάλιση της μισθοδοσίας μας χωρίς νέους φόρους και χωρίς επιβάρυνση των πολιτών.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

  ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ

ΑΓΑΘΗ ΝΕΙΛΑ

 


Τελευταία ανανέωση ( 10.12.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >