Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Administrator   
18.09.14
Πάτρα: Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, στην πλατεία Γεωργίου - Συμμετέχουν Σωματεία, Φορείς και Συλλογικότητες

 Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Μαυρομματαίων 17, 104 34 ΑΘΗΝΑ

τηλ: 210-8816.583 fax: 210-82.59.410 e-mail:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  URL: www.emdydas.gr

                                     Αθήνα, 18-9-2014 

Αρ. Πρωτ. : 6754  

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή της Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.

 

ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ


Στις 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα αποτέλεσε την κορύφωση της φασιστικής δράσης της Χρυσής Αυγής που όλα τα προηγούμενα χρόνια αριθμούσε επιθέσεις σε αγωνιστές, αριστερούς, μετανάστες σε κάθε δημοκράτη-αντιφασίστα πολίτη με επιθέσεις ξυλοδαρμούς και κάθε μορφής τραμπούκικων δράσεων.

Την ίδια στιγμή βέβαια το πολιτικό της σκέλος στη Βουλή στήριζε απολύτως νομοσχέδια που αφορούσαν φοροαπαλλαγές εφοπλιστών, ξεπούλημα δημοσίου πλούτου, δημόσιων Τραπεζών κ.λ.π. ευθυγραμμιζόμενη απολύτως με την νεοφιλελεύθερη οικονομική ολιγαρχία.

Το μήνυμα που απαιτείται να στείλουμε ένα χρόνο μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα με τις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις είναι, " ποτέ ξανά φασισμός ".

Καλούμε τους Μηχανικούς να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις στην Αθήνα (Κερατσίνι, Παναγή Τσαλδάρη, ώρα 18.00), καθώς και σε όσες έχουν προγραμματιστεί σε πόλεις στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 

 

 


Τελευταία ανανέωση ( 18.09.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >