Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Administrator   
26.10.12

Ε Ν Α Λ Λ Α Κ Τ Ι Κ Η 

 Α Π Ο Ψ Η

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Το δίλημμα έχει τεθεί : ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

 

Η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, με τις υποδείξεις και ευλογίες της ΕΕ και του ΔΝΤ, ετοιμάζεται να σαρώσει ό,τι απέμεινε από τα δικαιώματα, τις κατακτήσεις και τις δημόσιες υπηρεσίες. Όλα βγαίνουν στο σφυρί! Ετοιμάζονται μαζικές απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, με όχημα τις κακόφημες αξιολογήσεις και τις συγχωνεύσεις των δημόσιων φορέων. Ο μισθός και η σύνταξη έγιναν φιλοδώρημα, τα φάρμακα λήμμα των λεξικών, η απόλυση - ανεργία πλανιέται σαν φάντασμα πάνω απ’ όλους μας.

ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και η πλειοψηφία των Ομοσπονδιών πιστές στην πρακτική του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού καλλιέργησαν αυταπάτες, έσπειραν την ανακωχή, ενώ υποτίθεται ότι «αντιστεκόντουσαν» στις «υπερβολικές αξιώσεις» της Τρόικας. Οι κινητοποιήσεις τους δεν εντάσσονται σε κανένα σχέδιο ανατροπής των μέτρων, δεν θέτουν το στοιχειώδη πολιτικό στόχο να σταματήσει ο κοινωνικός και οικονομικός κατήφορος. Έδωσαν, έτσι, την ευκαιρία στο σύστημα να καλλιεργήσει το φόβο, να σπιλώσει τους εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα οδηγώντας τους στην “παραίτηση” από τις αγωνιστικές τους διεκδικήσεις. Από δίπλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ θέλουν να μας πείσουν ότι κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ είναι παντοδύναμη.

Ωστόσο, ο κόσμος ασφυκτιά! Η απελπισία σμίγει με την οργή. Η καμπάνα χτύπησε για όλους. Στην επέλαση της τρόϊκας εσωτερικού - εξωτερικού κανείς δε θα μείνει αλώβητος. Αλλά, όλοι μαζί μπορούμε να τους νικήσουμε. Πρέπει και μπορούμε να υπερασπιστούμε την εργασία, τη δημοκρατία και τα δημόσια αγαθά.

 

Τα νέα μέτρα θα προκαλέσουν κοινωνική και οικονομική ασφυξία.

 

Σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφωθεί το τοπίο της νέας κοινωνίας που οικοδομείται από τις κυρίαρχες ελληνικές και ευρωπαϊκές νεοφιλελεύθερες καπιταλιστικές δυνάμεις εδώ και 21/2 χρόνια με την καθοδήγηση της σχιζοφρενούς οικονομικής δολοφόνου Μέρκελ με το προτεσταντικό πριόνι. Η κρίση είναι μια θεϊκή τιμωρία για τις αμαρτίες εκείνων που έζησαν πάνω από τις δυνάμεις τους και πως οι αμαρτωλοί πρέπει να τιμωρηθούν και να μετανοήσουν. Υπάρχει ραγδαία και βίαιη καθετοποίηση της φτώχειας σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα που μέχρι πρόσφατα απολάμβαναν μια επίπλαστη ευδαιμονία. Ολοένα και περισσότεροι καταλήγουν στον κοινωνικό καιάδα, πολύ κάτω από τα όρια της φτώχειας. Ταυτόχρονα, είναι σε πλήρη εξέλιξη η εφαρμογή του σχεδίου κατασυκοφάντησης και δραστικής συρρίκνωσης του δημόσιου τομέα, απαξίωσης των δομών της δημόσιας εκπαίδευσης, της έρευνας, της υγείας, της κοινωνικής πρόνοιας, του πολιτισμού, των δημόσιων υποδομών. Η εφαρμογή του Σχεδίου “Καλλικράτης” αποτέλεσε τη θεσμική αποκέντρωση της πολιτικής των μνημονίων σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα οδηγήσει σε περαιτέρω ιδιωτικοποιήσεις, αυξήσεις τελών, απολύσεις υπαλλήλων και σοβαρή απορρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης.

Η στοιχειώδης κάλυψη των αναγκών δεν είναι δυνατή, με αποτέλεσμα να ενισχύονται πρακτικές αναζήτησης ατομικών λύσεων, αλλά και φαινόμενα περιστολής της δημοκρατίας, κοινωνικής παθογένειας, βίας, μισαλλοδοξίας κ.λπ. Ο νεοφιλελευθερισμός είναι ένα ολοκληρωτικό οικονομικό σύστημα που χρειάζεται μια σιδερόφρακτη πανοπλία για να επιβληθεί. Το ρόλο αυτό ανέλαβε το φασιστικό, νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, με τις ευλογίες του καθεστώτος, εκμεταλλευόμενο την οικονομική και πολιτική κρίση αλλά και το ξεθώριασμα της μνήμης. Οι πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας και των συνεργατών με τον κατακτητή διεκδικούν ξανά πολιτικό ρόλο. Όπως και τότε όμως ο πραγματικός τους εχθρός είναι ο λαός που τρία χρόνια τώρα παλεύει ενάντια στους οικονομικά ισχυρούς, που παλεύει για δημοκρατία. Ακριβώς γι’ αυτό ήταν απόντες από τους μεγάλους αγώνες του λαού όπως οι εργατικές κινητοποιήσεις ή το κίνημα των πλατειών. Ακριβώς γι’ αυτό ήταν απόντες από τη διαδήλωση για την επίσκεψη Μέρκελ. Ακριβώς γι’ αυτό υπερψήφισαν στη Βουλή το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας.

Τα συνεχή οικονομικά μέτρα που παίρνονται, εκτός από την τρομακτική μείωση του βιοτικού επιπέδου που προκαλούν, καταστρέφουν μεγάλο μέρος του εγκαταστημένου παραγωγικού δυναμικού και αποδιαρθρώνουν την οικονομία. Η μακρόχρονη και βαθιά ύφεση που δημιουργείται από το φαύλο κύκλο περικοπές – δημοσιονομική αστοχία (λόγω ύφεσης) – νέα μέτρα θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και στο κοινωνικό και οικονομικό κραχ.

Ουσιαστικά, εδώ και καιρό, υπάρχει στη χώρα μας ανθρωπιστική κρίση, με πείνα (χαρακτηριστική η περίπτωση των παιδιών που λιποθυμούν στα σχολεία), με μεγάλη αύξηση των ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση σε εργασία, κατοικία, φαγητό, ρεύμα, θέρμανση και σε δομές υγείας σε όλα δηλαδή τα κοινωνικά κεκτημένα του δυτικού μεταπολεμικού καπιταλισμού. Ο αριθμός των ανθρώπων που απελπισμένοι οδηγούνται στην αυτοκτονία είναι συγκλονιστικός, ενώ η διάλυση κοινωνικών και υποστηρικτικών δομών για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες διευρύνει το κοινωνικό χάσμα, δημιουργεί εκρηκτικό τοπίο, με ανθρώπους που αντιμετωπίζονται σαν ανθρώπινο πλεόνασμα σε μια κοινωνία που ο πλούτος γιγαντώνεται, όπως άλλωστε και η φτώχεια.

Στη βάση της κοινωνικής πυραμίδας συνωστίζονται 11/2 εκατομμύρια άνεργοι, 500.000 οικογένειες χωρίς κανένα εισόδημα, νεόπτωχοι των πρώην μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων, αυτοί που ακόμα αντέχουν αλλά στα όρια της φτώχειας ενώ στην κορυφή της η οικονομική ολιγαρχία απολαμβάνει τον πλούτο και παραμένει στο απυρόβλητο από την πολιτική των μνημονίων. Αν η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση καταφέρει να περάσει τα νέα μέτρα, τότε θα έχει ολοκληρωθεί η καταστροφή της κοινωνίας σε βάθος χρόνου ανεξαρτήτως του ποιά θα είναι ακριβώς η τελική μορφή των μέτρων.

Η Ελλάδα, ως πειραματόζωο στο εργαστήρι του ακραίου νεοφιλελεύθερου μοντέλου, θα ενταχθεί στον τελευταίο κύκλο των ευρωπαϊκών χωρών, που οι λαοί τους θα ζουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες. Η κρίση στην Ευρωζώνη και οι ανταγωνισμοί θα κορυφωθούν με την Ισπανία να είναι το επόμενο θύμα. Ολόκληρος σχεδόν ο ευρωπαϊκός «Νότος» μεταβάλλεται σε Μερκελιστάν που θα τροφοδοτεί με προϊόντα, εργατικά χέρια και μυαλά, πρώτες ύλες και υπηρεσίες τον «Βορρά» ώστε ο τελευταίος να ανταγωνιστεί στα ίσα τις ανερχόμενες πλανητικές δυνάμεις (Κίνα, Ινδία, Βραζιλία, κλπ) και τις παρακμάζουσες παλαιές (ΗΠΑ, Ιαπωνία). Η Ευρωζώνη ως έχει δεν είναι βιώσιμη. Δεν μπορεί να υπάρξει «ομαλή» συμβίωση σε αυτές τις άνισες συνθήκες. Θα υπάρξουν εκρήξεις. Είτε θα υπάρξει μια νέα μορφή της Ευρωζώνης που θα απαντά όχι μόνο στα δημοσιονομικά προβλήματα αλλά και στα προβλήματα των ανισοτήτων και των ασυμμετριών της ανάπτυξης, είτε, διαφορετικά, θα μπούμε σε μια μακρά πορεία αλυσιδωτών κοινωνικών εκρήξεων, σε πολλές χώρες του Νότου ίσως και του Βορρά. Στη δικιά μας ορολογία θα λέγαμε ότι η νεοφιλελεύθερα δομημένη Ε.Ε., ιδίως μετά τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, έχει σοβαρότατα κατασκευστικά σφάλματα. Ενιαία νομισματική πολιτική σε συνθήκες διευρυνόμενης ανισορροπίας ανάμεσα σε έναν υπερανταγωνιστικό και πλεονασματικό πυρήνα και μια υποανταγωνιστική και ελλειμματική περιφέρεια μεθοδολογικά είναι αδύνατη.

 

Μονόδρομος για τους εργαζόμενους η ανάπτυξη ενός αγωνιστικά προσανατολισμένου κινήματος

 

Καμία λύση δε θα προκύψει χωρίς το λαό και τους εργαζόμενους πρωταγωνιστές. Η συμπαράταξη πλατιών μαζών εργαζομένων μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα αλλά κυρίως να αποτρέψει τα ακόμα χειρότερα επερχόμενα. Τα σωματεία και τα συνδικαλιστικά όργανα, παρά την απαξίωσή τους και τον εκφυλισμό τους, θα πρέπει να επαναθεμελιωθούν και να αποτελέσουν κύτταρα άμεσης δημοκρατίας για νέες, πιο προωθημένες μορφές και δομές συλλογικής οργάνωσης. Παράλληλα όμως είναι αναγκαία η ύπαρξη και της ΕΜΔΥΔΑΣ (που εξάλλου είναι μια υπαρκτή και οργανωμένη συλλογικότητα, παρά την αγωνιστική της οπισθοχώρηση την τελευταία διετία), τόσο για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων που έχουν σχέση με τις ιδιαιτερότητες του κλάδου μας και για τη διασφάλιση του αντικείμενου και των θέσεων εργασίας μας, με τρόπο που θα μας ενώνει με τους υπόλοιπους εργαζόμενους όσο και -κυρίως- για τη συμβολή μας στην κατεύθυνση της ανάκτησης για το κοινωνικό σύνολο των υποδομών και του πλούτου της χώρας μας. Η λογική αυτή δεν είναι ουδέτερη κοινωνικά, ούτε εξυπηρετεί μόνο τα μεσαία στρώματα. Αυτός που έχει ανάγκη δημόσια διοίκηση, δημόσια υγεία δημόσια εκπαίδευση που να λειτουργεί είναι πρωτίστως τα φτωχά στρώματα.

Απευθυνόμαστε και συμπορευόμαστε με όλους και όλες τους/τις συναδέλφους που:

 • Εκτιμούν ότι μόνο με αγωνιστικό προσανατολισμό και με κοινωνικές και πολιτικές ρήξεις μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.
 • Έχουν χαράξει διαχωριστική γραμμή αντίστασης σε φαινόμενα οικονομικών, πολιτικών και προσωπικών συναλλαγών με «αντισταθμιστικά οφέλη».
 • Δεν δέχονται, ως άνθρωποι και επιστήμονες, την επικράτηση της υποταγής και της μετριότητας. 
 • Θεωρούν ότι τα Δημόσια έργα αποτελούν αποκλειστικά κοινωνικό αγαθό, που δεν πρέπει να εμπορευματοποιείται.
 • Που αξιοποιούν τις γνώσεις τους προς όφελος της κοινωνίας και όχι σε fast track διαδικασίες και εξυπηρετήσεις των εκλεκτών του καταρρεόντος πολιτικού συστήματος.
 • Ζουν από τη δουλειά τους και προσπαθούν να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια. Η επισφάλεια θα χτυπήσει σύντομα και την δικιά μας πόρτα δεδομένου ότι διακηρυγμένος και μόνιμος στόχος της εξουσίας είναι η κατάργηση της μονιμότητας και η ομηρία των εργαζομένων έτσι που να μη λένε και πολλά όχι.

Διαχωριζόμαστε κάθετα με όσους βάζουν πάνω από όλα την προσωπική-πολιτική-οικονομική τους ανέλιξη και στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο τα μνημόνια

Θέλουμε ένα σωματείο όπου οι συνάδελφοι δεν θα ψηφίζουν απλώς, αλλά θα γίνουν δύναμη στήριξης και ελέγχου, θα έχουν ενεργή συμμετοχή και θα είναι αντίθετοι στη λογική της ανάθεσης. Γι’ αυτό αποτρέψαμε τις καταστατικές αλλαγές που θα αύξαναν τη θητεία του ΔΣ σε τριετή από διετή παρά τις πιέσεις της ΠΑΣΚ και της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ. Όχι λευκές εξουσιοδοτήσεις σε συνδικαλιστές που τις εξαργυρώνουν για μικροκομματικά (πολλές φορές και για προσωπικά) οφέλη.

Σήμερα δεν χωρούν αυταπάτες ή αποστασιοποιήσεις. Δεν υπάρχουν όμως ούτε περιθώρια για ισχυρισμούς άγνοιας ή ανοχής. Συνάδελφε/ισσα στήριξη στις παρατάξεις του πρώην δικομματισμού (ΕΔΑΚ πρώην ΠΑΣΚ) σημαίνει αποδοχή της κυβερνητικής επίθεσης ενάντια στα εργασιακά μας δικαιώματα.

Η Εναλλακτική Άποψη Μηχανικών είναι μια ενωτική, ανεξάρτητη από κομματικές εξαρτήσεις, αγωνιστική φωνή. Η εκλογική μας παρουσία στοχεύει στο να ακουστούν δυνατότερα και αποτελεσματικότερα φωνές αντίστασης και ρήξης που θα οδηγήσουν σε μικρές ή μεγάλες νίκες.

Καμία βελτίωση της θέσης των ΔΥ μηχανικών δε μπορεί να προκύψει χωρίς ευρύτερες ανατροπές. Aγωνιζόμαστε για :

 • Να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα που μας περιβάλλει και να συμβάλουμε σε μια διαφορετική πορεία. Κυρίως όμως για να ξεκινήσουμε μια διαδικασία συμμετοχής, ευθύνης, αξιοπρέπειας και αντίστασης που αφήνει πίσω την ιδιώτευση, τον ατομισμό, το βόλεμα. Κανένας μόνος του απέναντι στην κρίση. Όλοι μαζί μπορούμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Θα βαδίσουμε μαζί με κάθε συνάδελφο που θέλει να διεκδικήσει ριζικές λύσεις για την εργασία, τις αμοιβές και το μέλλον μας.
 • Ανατροπή των αντιλαϊκών κυβερνητικών μέτρων που πλήττουν εισόδημα, εργασιακές σχέσεις, ασφάλιση, κοινωνική πρόνοια, υγεία και παιδεία. Δεν ανεχόμαστε ένα μέλλον φτώχειας, κοινωνικής ανασφάλειας και περιθωριοποίησης. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε έναν εργασιακό μεσαίωνα με απολύσεις, ελαστικές σχέσεις εργασίας, μετατροπή των συντάξεων σε επιδόματα φτώχειας, σημαντικές επιβαρύνσεις στην υγειονομική περίθαλψη.
 • Δημόσιες Τεχνικές Υπηρεσίες αναβαθμισμένες με προσανατολισμό την αντιστροφή της τάσης για εκχώρηση αρμοδιοτήτων στο ιδιωτικό κεφάλαιο (παραχωρήσεις, Σ.Δ.Ι.Τ., εταιρείες συμβούλων κ.λ.π.) και την οικονομική, ισότιμη, θεσμική και επιστημονική αναβάθμιση των Μηχανικών Δ.Υ. καθώς και την στελέχωσή των Δ. Τ. Υ. με νέους και νέες συναδέλφους.
 • Πλατιά συσπείρωση πρωτοβάθμιων σωματείων και Ομοσπονδιών, έξω από τον υποταγμένο συνδικαλισμό της Γ.Σ.Ε.Ε. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ενημερώνουμε και κινητοποιούμε τον κόσμο της εργασίας με λογικές αντίστασης και ανυπακοής στο πλαίσιο ενός σχεδιασμένου και παρατεταμένου αγώνα.
 • Επανεγγραφή μελών και εκκαθάριση του μητρώου μετά από μεγάλη εξόρμηση, περιοδείες, συζήτηση με τους συναδέλφους. Συγκρότηση επιτροπών αγώνα, συνέλευση στους χώρους δουλειάς μας και δημιουργία τμημάτων όπου υπάρχει διαθεσιμότητα και θέληση συναδέλφων.

 

 «Είμαστε εμείς που ζυμώνουμε και δεν έχουμε ψωμί, εμείς που βγάζουμε το κάρβουνο και κρυώνουμε.

Είμαστε εμείς που δεν έχουμε τίποτα κι ερχόμαστε να πάρουμε τον κόσμο»

Τάσος Λειβαδίτης

 

Οι Εκλογές της ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτικής Ελλάδας θα γίνουν στην ισόγειο αίθουσα Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε., Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 από τις από 9 π.μ. έως 16 μ.μ.

 

Ψηφίζουμε με ταυτότητα

 

 

Ε Ν Α Λ Λ Α Κ Τ Ι Κ Η 

 Α Π Ο Ψ Η

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Δυτικής Ελλάδας

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΟΥ

ΖΗΣΗ ΤΑΤΙΑΝΗ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΔΤΕ/ΑΠ.Δ.ΔΕΠΙΝ

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

ΚΟΡΟΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

ΜΑΛΑΤΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΥΤ. ΓΡ. ΕΚΠ./ ΑΠ.Δ.ΔΕΠΙΝ

ΝΕΙΛΑ ΑΓΑΘΗ

ΤΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

ΠΡΑΣΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΜ-ΕΕ ΑΡΑΞΟΥ

ΣΟΥΡΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΤΕ/ΠΔΕ

ΣΧΙΖΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΔΤΕ/ΠΔΕ

 

Για την Ομοσπονδία Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΟΥ

ΖΗΣΗ ΤΑΤΙΑΝΗ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΔΤΕ/ΑΠ.Δ.ΔΕΠΙΝ

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

ΚΟΡΟΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

ΜΑΛΑΤΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΥΤ. ΓΡ. ΕΚΠ./ ΑΠ.Δ.ΔΕΠΙΝ

ΝΕΙΛΑ ΑΓΑΘΗ

ΤΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

ΠΡΑΣΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΜ-ΕΕ ΑΡΑΞΟΥ

ΣΟΥΡΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΤΕ/ΠΔΕ

ΣΧΙΖΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΔΤΕ/ΠΔΕ

 

Για την Ελεγκτική Επιτροπή

 

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ

Δ/ΝΣΗ ΥΔΑΤΩΝ/ ΑΠ.Δ.ΔΕΠΙΝ

 

Τελευταία ανανέωση ( 29.10.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >