Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Administrator   
24.09.12

 Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ  ΑΝΩΤΑΤΩΝ  ΣΧΟΛΩΝ

Μαυρομματαίων 17, 104 34 ΑΘΗΝΑ

τηλ: 210-88.16.583 fax: 210-82.59.410

e-mail:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  URL: www.emdydas.gr

Ορθή επανάληψη      

Αθήνα,  19-9-2012

Αρ. Πρωτ.:  6451   

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία

των τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων

την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάδελφοι,

Τα βάρβαρα μέτρα που έρχονται να προστεθούν στην σκληρή επίθεση που εδώ και δυόμισι χρόνια δέχονται συνολικά οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι αυτής της χώρας, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν, αποχή από το αγωνιστικό προσκλητήριο στις 26 Σεπτέμβρη, προτάσσοντας μεμψιμοιρίες, εσωτερικές αντιθέσεις και αδικίες που υπάρχουν, μεταξύ των εργαζομένων ή σχετίζονται με τη στάση κάποιων συνδικάτων.

  • Η διάλυση κάθε εργασιακού δικαιώματος, οι απολύσεις και οι στρατιές των ανέργων που μεγαλώνουν καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο.
  • Η συντριβή των αποδοχών μας.
  • Η διάλυση του Δημόσιου Τομέα, η ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση των δράσεών του, η συστηματική σπίλωση των Δημοσίων Υπαλλήλων.
  • Η διευρυνόμενη φορομπηχτική πολιτική πάνω στις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων αποκλειστικά και τα κάθε λογής χαράτσια.
  • Η κατάρρευση των Ασφαλιστικών μας Ταμείων με τις συνεχείς κλοπές των αποθεματικών τους, συνοδευόμενη από δραματικές μειώσεις συντάξεων (κύριων και επικουρικών), εφάπαξ, κοινωνικών παροχών και εξευτελιστικά επίπεδα υγειονομικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Τα παραπάνω δεν επιτρέπουν σε κανέναν εργαζόμενο κανενός είδους δικαιολογία, που μόνο την βάρβαρη Κυβερνητική πολιτική εξυπηρετεί και τον σχεδιασμό της, για διαίρεση και αντιπαλότητες μεταξύ των κοινωνικών ομάδων, ώστε να περάσει τα μέτρα με λιγότερους κραδασμούς και αντιδράσεις, στόχο που βέβαια το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ συστηματικά καλλιεργεί.   

Η μόνη λύση να αποκρούσουμε αυτή τη βαρβαρότητα και να κερδίσουμε την ζωή που μας κλέβουν καθημερινά, είναι να ορθώσουμε ένα μαζικό ενωτικό και αγωνιστικό μέτωπο για να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική και αυτούς που την εφαρμόζουν.Τελευταία ανανέωση ( 24.09.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >